24: MY PRINCE CHARMING (end)


“Hai Nurul,” Sofea tiba-tiba sahaja meredah masuk ke dalam biliknya seperti yang dilakukannya selalu. Nurul yang sedang melayan mesej Nazrul tadi, hampir terlepas handset dari tangannya gara-gara sapaan Sofea yang tidak pernah mendengar nasihatnya supaya mengetuk pintu terlebih dahulu.
“Kenapa?” tanya Sofea apabila Nurul merenungnya lama. “Okey, kalau kau nak marah aku sebab tak beritahu kau awal-awal pasal pertemuan tu, kau boleh marah sekarang tapi aku rasa kau tentu nak berterima kasih bukan sebab aku dah ketemukan kau dengan jodoh yang sesuai,” pantas Sofea berkata setelah duduk di katilnya tanpa di jemput.
“Berapa lama kau rancang semua ni?” tanya Nurul yang ingin mendengar sendiri cerita sebenarnya dari Sofea.

26 si charming:

  1. waaaaaa...
    akhirnyeee...
    best gile...
    tersengih2 aku dpn laptop nieh..
    heheheehee...
    ske..
    ske sgt...
    ske2..

  1. Lady_H berkata...:

    best².. xde la mcm citer² kat penulisan2u tu yg asyik² kawen time skolah.. mcm xde citer lain.. tumbs up =)
    anyway kak ratu, saye rase kan "wanna = want to".. so akak dah xyah letak "to" lps wanna..

  1. tzaraz berkata...:

    Waaaaa....sedih nye..
    ...knapa cite nie pun hero pergi oversea...
    ...tapi kali nie tak tahu hero balik bila...
    ...dah rindu ngan Nazrul..!!!

  1. hawahashima berkata...:

    waahh..best lah..tul tue prince charming x semestinya seorang yang perfect kan.. tapi pada pandangan kite dialah yang sempurna...cayalaa..tahniah best crite nie..

  1. Wans berkata...:

    fuhh...abis gak cite nih...stlah skian lame mnanti...hehe
    btw, this is really good story!! Suka sgt..!!!
    smoga nazrul x trpikat nga org putih sane n nurul kekal sygkan nazrul...huhu
    tahniah k'ratu...n trima kasih for this story...(^O^)/

    -lala-

  1. hana_shoyru berkata...:

    cite ni sgt23 best n sweet..smbg la lg kak ratu..nurul g sane ke..nazrul blk mesia ke..mst syok..sy mmg folo cite ni dr awl tau..

  1. artic_roses berkata...:

    so sweeeeetttttt....senyum memanjang dpn lptp nie...
    suke sgt...

    klu publish ceta nie,,hope ada smbgn mereka dh besar ya ratu...ganbatte kudasai!!!

  1. sz6628 berkata...:

    how sweeeeeeeeeet......
    best giler... tersengih ak sesowg dpn ldtp...suke sgt cite ni...

    dh lah nm n fav tedy bear sm sgt ngn ak... :)

  1. artic_roses berkata...:

    sweet nyer..hepi ending nie..:)

    omedetou ratu...

  1. Eye~Me~F berkata...:

    tu dia.. siap ada lagu soundtrack.

    klu publish bole la sertakan dgn CD soundtracknya skali ya =)

  1. p.i.n.a.t berkata...:

    waaa..

    sgt besh....!!
    tersengeh sorg dpn laptop ni..

    rndu plak kt nazrul..hehehe:p

  1. CiK DiDa berkata...:

    alalalala...sdeynye sbb nazrul n nnurul terpkse b'psh..dh la si nazrul 2 xtau ble blk m'sia..cian nurul..sabo je la ye nurul..huhuhu...rau..sambung la lg cite ni..smpai dorg bsr n kwin ke..mst ramai yg nk g2..2 thumbs up 4 u ratu!! luvya!! v('0')

  1. haruhi berkata...:

    sweet sgt cite ni..
    love story tp xde r jiwang2 sgt..
    sye sku giler..nice work

    lgu background ni mmg sesuai giler n cite ni..sgt2 r match

  1. misz nana berkata...:

    akhirnya.. abes gak cite ni..
    erkk.. tp ada epilog lg tu..
    bila nak post epilog cite ni?
    nakkk...

  1. Aidanna berkata...:

    BESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT....
    BANGATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT..
    kak ratu.. p.c nih buat buku lak..
    mesti saya beli punyer..
    betui x kekawan..

  1. ceritaku MEMORIKU berkata...:

    waaaaaaaaaaaaaaaaa.beatnye!!
    to writer > citer u best bangat.n wat citer yg best2 ag tau.kik33.
    thankzz 2 u..na`dz

  1. in luve berkata...:

    bes nyer cter ni!!! suke sgt!!!
    per kate akak continue cter ni.. mcm prince charming 2 laa..
    and for that story, akak cter kan lah nazrul da blek mlysia n jmpe nurul smula....
    and one more thing, sy x phm tntang hbungan nurul ngan hazwan, boyfriend nurul 2 dulu...
    mebi dlm cter price charming 2, akak cter kn lah tentang hazwan yg tiba2 nk kan nurul blek....
    thanks coz sudi bcer k0men sy ni and sy harap sangat akak akn trima idea sy tntang prince charming 2 tu...nway, congrats tok akak sebab cter ni mmg best!!!! hehehe....

  1. husz_nie berkata...:

    nanti kalau dah keluar buku.. beritahu...

  1. Nur_rieN berkata...:

    gempak ar citer ni.len dari yg len.best sesgt!!!!!

    -nurrien_

  1. violet berkata...:

    mmg best.........nasib baik dpt cari blog nie klu x.....lagi lamelah sy terpaksa tgu kat koleksi cerpen.....crite nie mmg best sgt......asyik tergelak jer

  1. miSs siv berkata...:

    huhuh..
    x ta0 nk komen ape..
    tp sgt best lah citer nie!!!
    nk pakwe cam nazrul bley?
    =p

    so sweet!!!

  1. RashHanie berkata...:

    giler best citer ni..sweattt sgt2....tnggu PRINCE CHARMING 2 lak..hehehe

  1. Tanpa Nama berkata...:

    kenape ending dia lain drpd buku 'prince charming' yg telah dibukukan ?

  1. cyah berkata...:

    Cik ratu saya nak beli novel tanpa kata cinta tapi cari kat popular xde camne nak beli?

  1. qas berkata...:

    Cite ni mmg sgt2 bess.. x rugi bli..

Catat Ulasan